Ивана иска любов и страст

Пловдив Лайф

15-06-2014, 12:18

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Моите връзки продължават по година -две- три, призна певицата

Ивана доказа, че жените рядко знаят какво искат – особено известните. Чалга звездата призна, че любовта не се задържа за дълго при нея и много страда, че не може да си намери половинка. В покъртителна изповед обаче тя си признава, че сменя често мъжете, защото все не пасват на характера й.

"Човек винаги иска толкова много неща от живота. Искам още любов. Любов, оная мъжката, истинската. Значи не съм открила мъжа. Искам вдъхновение и неща, които да ме карат да живея и да ги правя. Искам страст", жалва се певицата в тв интервю, цитирано от ПИК. Тя обаче призна, че през годините връзките й бързо са се изчерпвали и именно за това не можела да задържи дълго някой мъж.

"Не знам дали любовта ме е отминавала, по-скоро не се е задържала много дълго време. Не мога да кажа дали аз ги разкарвам. Просто усещаш, че връзката се изчерпва и трябва да си тръгнеш, а защо свършва, не знам. Понякога причината е и у самата мен.  Моите връзки продължават по година -две- три. Но при мен - с тая професия, с тоя занаят, с това да си певица и да те няма постоянно, да си популярен човек, не всеки мъж го приема", обяснява самотата си Ивана.