Златка: Не знаех, че силиконът е грях

Сама съм си го сложила, коментира плеймейтката

Златка Димитрова, която очаква първото си дете, се хвърли в сериозни размисли за живота. Тя пусна няколко сатуса във Фейсбук, в които разсъждава за житейските трудности. Ето какво споделя:
„Най-лошото е да се поддаваш на греховете! Жалко, че повечето хора ги променя дяволския лукс, ако мога да нарека това нещо лукс! Не напразно Господ ни изпраща какви ли не захаросани сладости! Лошо е ако се подхлъзнеш! Лошо”, написа първо плеймейтката, а след това се замисли и за силикона:

„А не знаех, че силикона е грях, аз поне се радвам, че нямаше нужда някой да ми го слага, а сама всичко съм си направила. Без ничия помощ! Лошо е да чуеш: „Аз й направих циците на тази, аз направих онова! А и всяка втора жена има корекции, но много от тях си мислят, че корекцията ще ги направи нещо по-различно от това, което са”, убедена е Златка Димитрова.
Тя твърди, че промяната в живота й се отразява добре и се чувствала много щастлива: „Не знам нищо за бъдещето, но сега мога да кажа, че съм щастлива! Обичана много от мъжа до мен и плод на нашата любов расте в мен!”