Ексклузивно! Памела като млада, трудно ще я познаете (снимки)

Първото й гадже показа уникални снимки

Тези ексклузивни снимки на Памела Андерсън ще ви изумят. Тя стана известна с русите коси и големите гърди, но не винаги е била такава. Преди да стане "спасителка на плажа" е била съвсем, съвсем различна. Първото й сериозно гадже Тай показа уникални снимки на актрисата, когато е била тийнейджърка. 

 

Част от кадрите показват Андерсън по бельо, което тя специално обличала, за да му праща секси снимки, когато са далече един от друг.


 

„Бях луд по нея. Памела имаше невероятно тяло и аз бях много щастлив, че съм с нея. Това бе първата ѝ по-разголена фотосесия и беше много гореща. По това време тя бе на 18 години и имаше развито и женствено тяло. Връзката ни беше доста физическа”, сподели Тай пред Mail Online.
След като завършват местната гимназия, където се запознават, двамата заминават за Алберта. Андерсън си стои у дома, докато Тай става пожарникар.
„Липсвахме си много, така че Пам постоянно ми пращаше любовни писма, към които прикачаше снимки”, обясни мъжът. На една от снимките хубавицата е чисто гола, загърнала се с халат, под който обаче се подават гърдите ѝ. Това е и първата гола снимка на Андерсън.

 „Памела не беше нищо особено, когато се запознахме. Тя бе на 14 години и си беше съвсем обикновено за възрастта си момиче. В късните си тийнейджърски години тя бе едно от десетте най-горещи момичета в града, макар че не се обличаше по провокативен начин. Винаги изглеждаше чиста и спретната и от нея струеше някаква невинност”, коментира още Тай.
Влюбените се преместват във британска Колумбия и дамата започва да работи за туристическа агенция. По време на футболен мач тя е забелязана от една бирена компания която ѝ предлага да участва в тяхна реклама. Така Андерсън се завърта и по други рекламни кампании и  е забелязана от Хю Хефнър.

ЦЯЛАТА ГАЛЕРИЯ ВИЖТЕ ТУК