Радина и Деян се радват на нов член на семейството

Взеха си още едно куче

От известно време Деян Донков и Радина Кърджилова внимават къде оставят чехлите и обувките си. В противен случай има риск да ги намерят нагризани от новото им куче Чика, което вече прави компания на лабрадора им Аксел.
Наскоро Донков се разхождал в центъра на София. Нещо привлякло вниманието му от витрината на зоомагазин на ул. "Солунска" - малък женски шотландски уестериер.
"Влюбих се просто и не издържах, въпреки че вече имаме едно куче. На другия ден се върнах и я купих", разказа актьорът.
Чика е само на 3 месеца и още прави бели. "Но като се скараш, разбира - бяга и се крие", смее се Деян Донков. Двете кучета - Чика и Аксел, се разбират добре. Породите им са много подходящи за съвместно съжителство. "Аз не знаех, случайно я улучих, имам много добра интуиция. Обадих се на един приятел кучкар и той ми каза, че няма да имат проблеми", обясни още актьорът.
В момента той и половинката му Радина Кърджилова водят преговори за нов сериал, научи "24 часа".
Все още не е ясно по коя телевизия ще се излъчва поредицата, но в епизодите за първи път Деян и Радина ще играят заедно пред камера. Вероятно снимките ще започнат през есента или преди Нова година. Възможно е освен в сериал, двамата да участват заедно и в нов игрален филм.