Стара Загора утре: 14 юни

Времето: В предиобедните часове ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места, главно в Южна и Източна България, ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. По-интензивни ще са валежите в югозападните райони. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 26° и 31°.

Стара Загора:

"Балетни фантазии" - премиерен спектакъл на Балетна школа при НЧ "Родина 1860"

Балетната школа при НЧ "Родина" с ръководител Снежана Дескова е уникална по рода си в града ни. Школата разчита изцяло на принципите на класическия балет и нe прави компромиси с танцуването на палци - още на 7 години балерините на г-жа Дескова смело се изправят на тях. Както всяка година по това време, и сега те са подготвили нов спектакъл, обединил Балетните фантазии на всички участници. От тази година школата има и участници-момчета, които ще видим в новия им спектакъл.
19.00 ч. Драматичен театър

Джаз Форум Стара Загора 2014
БЪЛГАРСКИ ДЖАЗ КОМПОЗИТОРИ

- от 10,30 ч. в залата на Регионална библотека „З.Княжески“ ще се проведе дискусията „Български джаз композитори с водещ проф. Клер Леви.

Утре вечер със свои произведения ще се представят и едни от пионерите в жанра Милчо Левиев и Любомир Денев. Фестивалната вечер започва в 19.00 ч. с изпълнения на Военен Биг Бенд – Стара Загора.

- Първата обиколка за посетители на стадион Берое е насрочена за 14 юни от 13.00 часа. Всеки желаещ да се включи в някоя от предстоящите обиколки трябва да заяви желание на e-mail адрес tours@beroe.bg или да се запише във Фен магазина на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. При записване ще бъде получено и потвърждение за най-близката или удобна дата, за която има свободни места. Максималният брой посетители за всеки тур ще бъде 15 души.

Казанлък:

На язовир Копринка ще се проведе грандиозното техно парти “ THE LEGENDARY KOPRINKA FREE OPEN AIR". Стартира на 14 юни от 21. 00 ч. и ще продължи до 15 юни до 08.00 ч.

Павел баня:
Концерт-спектакъл на Представителен фолклорен танцов ансамбъл "Детелини".Събитието е предвидено за 14 юни от 20:00ч. в Павел баня в рамките на традиционния Празник на розата и минералната вода.