Трима пострадаха в инциденти в Пиринско

Трима пострадаха при инциденти в Пиринско в нощта срещу петък-13-ти

Трима пострадаха при инциденти в Пиринско в нощта срещу петък-13-ти, двама от тях в град Сандански, предаде БГНЕС.
Към 20 часа снощи в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с линейка от Сандански е приета 48-годишна жена от Сандански, обгорена по лицето, гърдите и едната ръка със сода каустик. Зоя П. се е заляла по невнимание със содата при опит да измие някакви съдове, изгарянията й са обработени първично в Сандански, след което е транспортирана в Благоевград. Основата е пръснала в лицето й. След като се оказа, че консултацията със специалист-офталмолог ще се забави, пострадалата е посъветвана да не чака, а замине за "Пирогов" с транспорт на близките й, които са карали след линейката. Така и са направили, закарана е в клиниката по изгаряние на УМБАЛСМ-Пирогов.
26-годишен мъж пострада снощи отново в Сандански, след като асансьор е паднал от 3-метрова височина. Инцидентът станал в 21.30 часа в шивашка фирма. Най-вероятно причина за инцидента е скъсано въже на подемника. При падането е пострадал 26-годишният Христо Ф. Със счупен таз тази нощ той също е транспортиран за "Пирогов".
55-годишна рускиня пък падна от терасата на хотел в Банско, настанена е в МБАЛ-Разлог. Инцидентът с руската гражданка Ирина К., е станал снощи в 21 часа. Ирина е паднала от 2-3-метрова височина, със съмнения за черепно-мозъчна травма е настанена в болницата в Разлог.