Сидеров: Орешарски да подаде оставка! Не се спазват обществените интереси

Американците се готвят да разположат тук в България ядрени ракети

Това правителство е изчерпано, не може да продължи да управлява. Това каза лидерът на „Атака” волен Сидеров пред журналисти на влизане в сградата на Народното събрание.

Казах, че това правителство се е изчерпало вече, не може да продължи да управлява. Тези, които го подкрепят, самите те го признават. Искаме Орешарски да подаде оставка, защото не се спазват обществените интереси. Чашата преля с това позорно клякане пред американския сенатор Маккейн, със спирането на "Южен поток", допълни Сидеров.

Маккейн идва да наставлява сегашния премиер и експремиерът получава същите нареждания. Последствията от това са, че на американците е обещан шистов газ, на американците е обещано тук да разположат ядрени ракети. Американците се готвят да разположат тук в България ядрени ракети, които ще бъдат преместени от Холандия. Това е важното. Това е уговорено вече. Вижте как се продава България, каза още Сидеров.


„Политическият елит на България се провали и при това управление“, това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той подчерта, че АТАКА се е опитала да прокара някои неща при това управление, но е срещнал стена. А именно – повишаване на доходите и пенсиите до минималното ниво на Европа.

Сидеров припомни, че само АТАКА е протестирала още през 2006 г. срещу американските бази у нас, а сега Борисов обещава на американците същите тези бази.

По думите му това правителство е показало некадърност, защото не е направило нищо, да повиши доходите; да спре ислямската инвазия; да свали новините на турски език, които дразнят милиони българи.

Не направи нищо за националното въздигане на България, а накрая спря и два полезни за България проекта – АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“. Перспективата пред България не е добра, освен ако българският народ не се събуди и не отхвърли тази порочна практика и тези избори, които сега минаха, бяха най-купените. Тези избори бяха позор и за българското население, защото то се научи да бъде купувано, категоричен е той.

Политическият елит през последните 25 г разврати българския народ и мизерията, в която го потопи го докара до там да ходи да се продава за 50 лв. Това е днешната картина в България. Ако будните българи не се събудят, не събудят и другите от сън, ако не ги поведат, ако не кажат, че България трябва най-сетне да се освободи от колониалното робство, не ни чака нищо добро. Чака ни управление, за което Брюксел е този дето раздава шамари, заключи Сидеров.