Огромен гаф! Примата Лили Иванова няма да пее на Джаз форума

Животът

12-06-2014, 23:42

Автор:

Дарин Петров

Всичко от Автора

Още по Темата:

И Лили Иванова на старта на Джаз форума в Стара Загора!

Бъзик на организатора Венци Благоев пусна партенката

Оповестената по-рано днес новина, че голямата Лили Иванова ще се включи в Джаз форум Стара загора 2014 се оказа партенка. Примата на българската музика няма да участва във феста.

Огромният гаф се получил, след като на въпрос на местен журналист по време на пресконференцията "Как ще се съчетаят концертът на Лили и Джаз форумът", Венци Благоев отговорил, че е добре дошла на сцената. Гафът обаче, официализира прес службата на общината като ден след това пусна прес съобщение до медиите.

"Артистичният директор на феста, тромпетистът Венци Благоев открехна завесата и към съдържанието на първия джемсешън утре вечер /бел. на ред. тази вечер/, като съобщи, че към джазмените ще се присъедини и примата на българската поп-сцена Лили Иванова, заедно с друг музикант от предишните две издания на феста- Веско Веселинов - Еко", цитат от прессъобщението на Община Стара Загора, което и Starazagorautre оповести и за което поднасяме извиненията си към нашите читатели.

Концертът на Лили Иванова бе тази вечер и съвпадна с първата вечер от кулминацията на Джаз форум 2014. Дори и местата на спектаклите бяха едно до друго - Оперният театър и Античният форум. Лили обаче, няма да пее на сцената на Джаз феста.