Страх от атентат тресе Слави Трифонов

Притеснява се да не го отвлекат

Слави Трифонов страда от нова мания. Той е започнал да се страхува, че ще бъде отвлечен и рекетиран за пари и ужасът му вече придобил размерите на параноя, разкриват от екипа му.

От няколко месеца Дългия спрял да споделя къде ходи дори с подчинените си от притеснение, че някой може да е шпионин и да го предаде за пари. За да предотврати всяка възможност да му бъде навредено, той е наел сериозна охрана и за себе си, и за любимата си Мартина, а за капак си наел брониран мерцедес.

Специалната кола все по-често била предпочитана от Дългия вместо собственото му возило от луксозната марка или удобния джип „Рейндж Ровър". Вместо тях учиндолският шоумен се придвижвал с обезопасения срещу куршуми автомобил, въпреки че наемът му струвал над 800 евро месечно и харчел тройно повече гориво.

„Вманиачил се е за сигурността си и не мърда без охрана. Преди не можеше да понася гардове и се присмиваше на богаташите, които се разхождаха навсякъде с мутри, а сега той самият е в същата ситуация и даже настоява да го придружават с втора кола, за да му правят ескорт", дивят се от екипа на Трифонов.