ШОК! При нелеп инцидент почина собственикът на култовата дискотека "Найт флайт"

Подхлъзнал се по време на екскурзия със семейството си

Трагедия сполетя собственика на култовата дискотека "Найт флайт. Константин Александров е починал внезапно в турския град Анталия, споделиха приближени на бизнесмена.

Заедно с Петко Димитров той е съсобственик на тузарския нощен клуб в София. Преди това двамата бяха съдружници в "Син Сити".

Съсобственикът на "Найт Флайт" бил на почивка в турския курорт Анталия с жена си Цветелина и двете им деца - Митко и Вили. Разходил ги до скали на брега на морето. Застанал на ръба, за да им покаже местни забележителности. Внезапно се подхлъзнал и паднал назад, като при ужасяващия инцидент си счупил черепа и гръбначния стълб.

Турската Спешна помощ пристигнала мигновено. Откарали го в болница, а на семейството осигурили хотел. Именно там съпругата му и двете им деца нощували през трите дни, в които Косьо бил в кома. Днес на обяд обаче организмът му не издържал и той починал.

Служители на Найт Флайт не само потвърдиха за скръбната вест, а и поясниха, че в момента самият Петко Димитров е в Турция, за да прибере тялото на своя съдружник в бизнеса и приятел в живота, пише блиц.

Косьо Александров е популярен като любимец на някои от най-известните фолк звезди. Той има дете от Пепа Секса, а преди това беше в любовни отношения с друга звезда от сцената - Еми Стамболова.