ПловдивУтре: 12 юни

Мисия Пловдив

11-06-2014, 18:42

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вижте какво ще се случва в Пловдив утре

Точно в 9 часа утре местният парламент се събира за редовна общинска сесия.

В четвъртък Пловдивският апелативен съд ще разгледа протеста на прокуратурата срещу взетата от Старозагорския окръжен съд мярка за неотклонение "Домашен арест" по отношение на Георги Сапунджиев.  Той е обвинен в това, че на 2 юни в гр. Стара Загора е нарушил правилата за движение и е причинил смъртта на 4 – годишния Паоло.

40 служители от администрацията на район "Тракия" ще бъдат обучавани по проект на Оперативна програма "Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Възможностите за подобряване на професионалната компетентност и работата на служителите в районната администрация според целите на проекта "Обучението – гаранция за ефективна и компетентна администрация“, дейностите, които ще бъдат реализирани, както и очакваните резултати от неговото изпълнение ще бъдат представени на 12 юни 2014 г. от 10.30 ч. в парк-хотел "Пловдив“.

EXIT Adventure Bulgaria е събитието, което ще подгрее българската публика за най-добрия европейски фестивал – ще се състои не само в София, а и в още 3 български града с още 3 вдъхновяващи концерта на 5 любими български групи и музиканти. Приключението започва на от 20.00 часа летен бар ТЕАТЪРА.

Утре в 19.00 часа в Дома на културата пловдивчани ще могат да се срещнат със световноизвестния аржентински писател  Хорхе Букай.

Виж кои улици ще мият в четвъртък ТУК!