Мика Стоичкова и Иво Аръков се разделиха

Мика обяви новината официално в интернет пространството

"Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва ...сега!", е пространното обяснение на дъщерята на Стоичков, пише Lifestyle.

Още в началото на връзката им се прокраднаха съмнения, че актьорът е с Мика заради известността и финансовите й възможности. Запознати в нрава на Аръков са категорични, че нито едно от гаджетата му не е обикновено никому неизвестно момиче.

Най-интересното в случая е, че минути преди Мика да пусне статуса си, същият цъфна на стената на Иво, с малката подробност, че той оставал в България: "Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Мика Стоичкова под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва ...сега!"

В основата на раздялата може и да стои Камата, тъй като той от началото не харесвал особено бъдещия зет. Сега Стоичкова започва издирване на следващия принц, който да заслужи любовта й.