Този човек разби стереотипа за досадно чакане на летището (Видео)

Вместо да се отчайва, докато чака полета си, Ричард решава да си спретне купон на летището, с което стана хит в интернет !

Когато има закъснение на самолетите, повечето пътници се взират в стената (а после и в тавана), поглеждат нервно към таблата, сверяват часовниците си, четат вестници, книги, правят несполучливи опити за спане и т.н. Но не и Ричард Дън!

Ричард останал съвсем сам на летището в Лас Вегас, САЩ, докато чакал полета си. Той обаче решил да оползотвори свободното време и заснел клип към песента на Селин Дион  "All By Myself" (в превод на български - "Съвсем сам“).

Видеото набира скорост в мрежата с все повече почитатели на "творчеството" на Ричард, пише vesti.bg.

"Служителка от гишето за билети ми даде стреч фолио, преди да си тръгне. След това използвах стол с колела, който имаше висока дръжка на гърба си и към нея залепих телефона си“, обяснява за приключението си Ричард в страницата си във "Вимео“.

Пътешественикът експериментирал и прикрепил телефона си и към удължената дръжка на компютърната си чанта, за да може да заснеме различните ъгли на видеото.

За нощта на летището, където Дън е бил сам, но не и самотен, самият той споделя, че е прекарал времето си доста забавно.

Насладете се:

http://vimeo.com/97634383