Нов летен хит тръгва от Бургас, само за ден е гледан хиляди пъти

Бургас Лайф

11-06-2014, 11:00

Автор:

Явор Томов

Всичко от Автора

Основната част от видеото е заснето на символа на Бургас - Моста

Нов летен хит тръгва от Бургас и само за ден вече е гледан хиляди пъти в социалните мрежи и видео каналите със свободен достъп. В клипа към парчето „Party People” на Кристиан Грънчаров (Kris Gran), Кристина Дончева и Мария Миоко се включват десетки бургаски тийнейджъри, които танцуват и се забавляват заедно с танцовия състав IDance.Кристиян Грънчаров е познат като победител в конкурса „Бургас търси талант” за 2013 г. Той е автор на текста и музиката на „Party People”. „В парчето пеем за това, че животът е един и не трябва да го пропиляваме, трябва да изживеем всеки миг пълноценно”, казва Kris Gran. Кристина Дончева пък е носител на най-престижните награди (Гранд При) както на родна територия - в Бургас и Павликени - така и извън граница - в Молдова и Малта. Участвала е и в „Големите надежди”.
Мария Миоко освен певица е и MC и DJ с интернационална кариера. В България е подгрявала самата Лили Иванова.Екипът (стилисти, гримьори, помощник оператори и организатори), спомогнал за създаването на клипа, също е от бургаски тийнейджъри – доброволци. Видеото е заснето само за един ден от 17:00 до 22:00 часа.
Негов режисьор е Иван Бъчваров – организатор на „Бургас търси талант”.
В момента се подготвя следващия съвместен проект на младите таланти, който ще представлява компилация от няколко модерни стила музика.Ето и линк към парчето: http://vbox7.com/play:6582239f93