Емануела и Алисия не могат да се гледат

Оглавяват враждуващи групи във фолка

Емануела и Алисия са водачи на два враждуващи лагера във фолка. И двете се борят за първо място във фирмата си и направо не могат да се гледат. Всяка се опитва да привлече колкото се може повече колеги на своя страна.

Алисия дори се съгласила да взема участие в последната песен на колегата си Ангел, като по този начин той ще бъде в нейния отбор. От нейната страна са още DJ Дамян и Ваня, които също си имат противоречия с Емануела, която им била обещала трио, а след това се отметнала от дадената дума. Дебора също застава зад половинката на Ники Михайлов, като плюe в гилдията и из медиите против Емануела, пише Блиц.

Емануела пък е успяла да привлече на своя страна Ивена, с която от дълги години са приятелки и често си прекарват времето заедно. Тя дори се оплака, че Алисия била изкопирала неин клип.

И Емануела, и Алисия се опиват да прикоткат и Джина Стоева, която е доста балансирана и бяга от скандалите и предпочита да не взема страна. За момента тя е единствената от фирмата, която има добри отношения и с двете фолкгърли.