Тенисистката с най-красивите крака - Мария Шарапова

Дългите крака на Маша се оказаха по-интересни на публиката от спечелената титла

Рускинята Мария Шарапова спечели "Ролан Гарос" за втори път в кариерата си, след като победи на финала румънката Симона Халеп.

 

Любимата жена на нашето момче в тениса Григор Димитров отпразнува победата като вдигна купата пред Айфеловата кула в Париж. Уникалната фотосесия събра погледите на десетки зяпачи и фотографи, а снимките са най-обсъждани и споделяни днес в интернет.

 

Не толкова купата, колкото дългите крака на Мария, станаха повод за множество коментари из мрежата.

 

"Краката на Шарапова са дълги, колкото Айфеловата кула", излезе със заглавие Daily Mail. "Шарапова отпразнува победата със стил", пък е заглавието на The Independent.

 

Облечена в мини кафяво-черна поличка и обувки на ултра висок ток, рускинята показва дълъг бедър, на който би завидяла всяка манекенка. 27-годишната тенисистката е висока 1.87 см и освен уменията си на корта, вече е доказала, че се държи добре и пред обектива.

 

Секунди след победата й Маша беше поздравена и от гаджето си Григор Димитров. Той публикува в профила си в Twitter нейна снимка с шампионския трофей. "Невероятна шампионка!", написа Димитров.

 

Макар и да не го назова директно в речта си, Шарапова също поздрави Димитров, след като спечели петата си титла от Големия шлем. Рускинята благодари на своите родители, на своя щаб и на "този, който не е тук сега"