11 юни - Да се разберем със себе си

Хороскоп

10-06-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Развръзки и дилеми

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Близнаци, Луна в Скорпион

В сряда почти през целият ден Луната ще се движи на празен ход,  което ще даде възможност на онези които вчера са имали емоционално натоварен ден да отпочинат. Денят вероятно няма да протече така както сме го панирали. В делата ни очаква временен престой, а предварително уговорени срещи може би ще бъдат отменени или няма да оправдаят очакванията ни. Всичко това ни дава възможност  да направим анализ на случилото се през последните дни. Добре би било да насочим вниманието си най вече към емоционалното състояние и психологическите реакции, и най-важното- да се разберем със себе си.

Особено внимание изискват взаимоотношенията ни с околните. Не бързайте с преценките и реакциите си в случай, че сте почувствали нечие охлаждане и отчужденост. В следващите дни противоречия между желания и възможности, между "искам" и "трябва"  ще се засилват, което естествено ще ограничава възможностите ни да проявяваме грижа, топлина и разбиране. Бъдете обективни и не натоварвайте ситуациите с излишни претенции. Тези, които са ни огорчили и разочаровали, вероятно също са преживели огорчения и разочарования. Ако отворим сърцето си с разбиране и прошка ще помогнем на тях, а и на себе си, а и хармонията на днешния ден не бива да бъде нарушавана с груби действия и негативни  мисли.

Работа и бизнес
И днес е по-уместно да се посветим на самостоятелна работа, отколкото на дейности изискващи активно взаимодействие с околните. Неотложни задължения могат да образуват пробойни в бюджета и в бизнесът вероятно ще възникне недостиг на финансови средства. Бъдете пестеливи, практични и разумни в разпределението на средствата и не отлагайте изплащането на задължения.

Здраве, хранене и красота
Благословени са онези, които могат да посветят целия ден на физическото и психическото си здраве. Дори да не сте сред тях обаче, намерете време да се погрижите за себе си.  Едва ли някой ще забележи отсъствието ви от активния социален и делови живот, а ползите за вас ще бъдат съществени. Денят обаче не е благоприятен за начинания, така че отложете стартиране на ново лечение и експериментите с нови козметични средства и процедури. Желателно е да пиете повече течности и да се погрижите за хидратирането на кожата. Много благоприятен ефект ще имат плодови и билкови маски и тонизиращи козметични средства. Консумацията на месо, алкохол, никотин и всички храни, които традиционно възприемаме като вредни, ще имат силно негативно въздействие върху организма.