Дженифър Лопес пропуска откриването на Световното (видео)

Очаква се на откриването на Шампионата на планетата на „Арена „Коринтианс” в Сао Пауло да присъстват над 60 000 души

Дженифър Лопес няма да изпълни официалната песен на Световното първенство по футбол в Бразилия на откриването на шампионата на 12 юни. От ФИФА съобщиха, че певицата не може да присъства на церемонията поради други ангажименти.

Лопес трябваше да изпълни парчето We Are One (Ole Ola) заедно с Питбул и Клаудия Лейте. Двамата обаче ще участват в компанията на барабанистите Olodum.

25-минутната церемония в Сао Пауло ще включва 600 артисти, включително акробати, хора на кокили и изпълнители, занимаващи се с бойни изкуства.
Миналата седмица Дженифър Лопес заяви, че е поласкана от шанса да пее на церемонията по откриването на Мондиала. „Това е невероятно празненство на единството и спорта”, каза 44-годишната изпълнителка.

Питбул пък изглежда не е обезкуражен от липсата й. „Ще бъде много забавно да изпълним We Are One пред света, особено от такова красиво място като Бразилия”, каза той в изявление, разпространено от ФИФА.

"Ще покажем на света, че музиката е универсален език”, каза още Питбул.Дженифът Лопес пропусна и събитие през януари, на което Питбул и бразилката Клаудия Лейте споделиха плановете си за песен за Мондиала, в присъствието на представители на ФИФА.

Очаква се на откриването на Шампионата на планетата на „Арена „Коринтианс” в Сао Пауло да присъстват над 60 000 души. След церемонията е и първият мач от Миндиала, който е между отборите на Бразилия и Хърватска. Около 1 млрд. души ще следят събитието пред телевизионния екран.