10 юни: Тихо и деликатно

Слънце в Близнаци, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

Вторник се очертава като един привидно спокоен ден, но зад показната сдържаност вероятно ще бушуват силни емоции и тайнствени вътрешни преживания. Сдържаността сама по себе си може би ще бъде нож с две остриета, тъй като от една страна ще ни помага да постигнем необходимия самоконтрол, а от друга ще пречи на свободния взаимообмен, което във вечерните часове може да повлияе на личните взаимоотношения, особено ако бъде демонстрирана или неправилно изтълкувана като отчуждение. В този случай е добре да си припомним, че през настоящата седмица взаимоотношенията ни с околните могат доста да се усложнят, заради неовладяни емоционални изблици. Не е безопасно да си позволяваме повишен тон, неоснователни претенции и сурова критика спрямо близки, роднини, приятели и делови партньори. Сега е необходимо да положим старание за да регулираме конфликтите, тъй като те биха имали негативен ефект в бъдеще.

Внимателни днес следва да бъдем и към обещанията, които даваме и отговорностите, които поемаме. Ако не ги изпълните ще ви напомнят честичко и настойчиво за тях, а съществуват достатъчно фактори подсказващи че в бъдеще биха могли да възникнат обстоятелства, които да ви попречат да го сторите.

Работа и бизнес
Денят е подходящ по скоро за работа в усамотение. Помислете как да реорганизирате работата си, за да повишите ефективността от нея. Същото следва да направите и за бюджета си. Деловите срещи вероятно няма да оправдаят очакванията ви, но пък общуването с колеги, партньори и контрагенти може да породи нови идеи и възможности, които в бъдеще ще ви бъдат полезни.

Здраве,хранене и красота
Добре би било днес да посветим час от деня на почистване на дома и пречистващи процедури. И двете ще имат почти мигновен ефект върху психиката и настроението ни. Денят е подходящ за водни процедури, масажи и всякакви пречистващи практики. Кожата ще усвоява пълноценно подхранващи и подмладяващи средства, но на косата по-добре дайте малко почивка. Дори безобидно измиване може да породи поява на пърхут и прекомерно омазняване.

Уязвими са отделителната и половата система, а кората страдащи от хронични заболявания могат да забележат изостряне на симптомите. особено внимателни към своето здраве следва да бъдат възрастните, които не бива да се натоварват и трябва да спазват стриктно препоръките и предписанията на лекарите.