Подготви се за лятото с безконтактна карта от ЦКБ

Това е името на новата кампания на банката, насочена към безконтактните плащания с Debit MasterCard, MasterCard и Maestro карти

Централна Кооперативна Банка (ЦКБ) стартира кампанията "Подготви се за лятото с безконтактна карта от ЦКБ!”, насочена към насърчаване на безконтактните плащания с Debit MasterCard, MasterCard и Maestro карти. Кампанията е в сила до 21 юли 2014 г. и е съвместна инициатива на ЦКБ с международната картова организация MasterCard.

В кампанията участват клиенти на ЦКБ, притежаващи карти Debit MasterCard, MasterCard и Maestro. Клиент на ЦКБ, който направи минимум пет безконтактни плащания със своята карта, има право да получи една от следните награди: плажна чанта, волейболна топка или хладилна чанта. Награди ще получат първите 2200 клиента на банката, които направят пет безконтактни плащания и заявят своите награди от ЦКБ.

Като ползват своята карта за безконтактни плащания, клиентите на ЦКБ се включват и в томбола за големите награди – четци за електронни книги BLAUPUNKT LIVRO. Всяка седмица в периода на кампанията се раздават 5 големи награди.

Плащанията с новите безконтактни карти са изключително бързи и удобни – безконтактната транзакция протича за секунди, само чрез доближаване на картата до ПОС устройството. С безконтактните карти могат да се извършват и стандартните контактни транзакции на банкомати, ПОС терминали и в интернет, но също така и бързи, сигурни и удобни безконтактни плащания при търговци.

Безконтактните плащания с карти на ЦКБ са без такса, което прави участието в томболата за наградите напълно безплатно. Благодарение на технологията за криптиране, безконтактната карта е също толкова сигурна, колкото и стандартните карти с чип. При безконтактните транзакции картата остава в ръцете на клиента по време на извършване на плащането, което осигурява допълнителна сигурност.