Джей Ло отсвири откриването на Световното

Отказала да пее, не е ясно защо

Дженифър Лопес е отказала да присъства на откриването на Световното първенство в Бразилия. Тя трябваше да изпълни новата си песен "We Are One (Ola Ola)", но в последния момент е заявила, че няма да дойде.

"За съжаление Дженифър Лопес няма да присъства на тазгодишното откриване на Световното първенство по футбол", заяви неин представител пред CNN без да уточни каква е причината.

Лопес изпълнява песента заедно с рапъра Pitbull и бразилската звезда Клайдия Лейте. Парчето е обявено за официалната песен на Мондиала и се предполагаше, че триото ще го изпълни по време на церемонията в четвъртък, както е редно.

Най-нещастен от липсата на Лопес ще е Pitbull, който още откакто е излязла песента коментира, колко е щастлив, че е заедно с латинодивата и как има мисия с музиката да обедини света.

От 1966 г. всяко световно първенство по футбол е съпътствано с официална песен. Първата такава е била "World Cup Willie" на мондиала в Англия. Най-голяма популярност доби "Waka Waka" на Шакира, която записа парчето за Световното в Южна Африка през 2010 г. Там тя се запозна с Жерар Пике, от когото има син.