Соня Васи живеела без баня

Единствената българка, снимала се в американския "Плейбой" - Соня Васи, разказа интересни подробности от живота си с хитовите през 80-те години близнаци братя Аргирови в интервю за "24 часа".

Още на 14 г. тя бяга от дома на родителите си във Варна и заживява в София с най-обичания музикален дует - Благовест и Светослав Аргирови, пише Lifestyle.

"Живеехме в къща до Сточна гара. В нея нямаше даже и баня. Ходехме да се къпем у съседите. А когато братята заминаваха на турнета, примерно в Япония, аз си живеех в Сточна гара сама. Тогава нямаше какво да ям. Съседските деца ми носеха каквото е останало от тяхната вечеря. Аз нямах пари. Не можех да работя. Бях малка, трябваше да ходя на училище. Ходех в Трета сменна гимназия до Сточна гара. И Благовест трябваше да ходи на родителски срещи за мен. А аз бях много зле - въобще не учех. Но пък, като се явявах на изпити, все ми искаха автографи от братята, а вече и от мен, защото постоянно бях с тях", споделя пред "24 часа" "момичето на братя Аргирови".