Свежа вегетарианска диета за желаната фигура

С нея ще свалите 4 килограма за седмица

Свежа вегетарианска диета и много течности ще ви помогнат да постигнете желаната фигура. С нея ще свалите 4 килограма за 7 дни.

С тази лесна вегетарианска диета плавно ще свалите излишните килограми, като в същото време приемате много витамини и течности, които да доставят на организма ви необходимите вещества. Със свежата вегетарианска диета не гладувате, а в същото време отслабвате. Спазвайки тази вегетарианска диета и тренирайки вие ще се доближите до така желаната фигура. За 7 дни ще свалите 4 килограма, а през цялото време ще се чувствате свежи.
През всеки един ден, в който прилагате вегетарианската диета, трябва да приемате по 2 литра вода. А хранителният режим, който трябва да спазвате, е следния:

Сутрин започвате с пиенето на 250 мл минерална вода на гладно и поне 10 минутни упражнения. Когато приключите с тренировката заслужено можете да закусите с чаша прясно изцеден портокалов фреш.
Обедното меню на вегетарианската диета включва зеленчуков бульон или супа, но задължително без мазнини. Супата може да се приготвя от лук, морков, зелен фасул, целина и малко картофи.
Следобедната ви закусва включва един плод по избор, но е препоръчително той да е кисел. След това се тонизирайте с един час бързо ходене.
За вечеря ви се полага 500 мл нискомаслено кисело мляко и антиоксидантна салата. Вечерната ви салата цели да прочисти организма и да подпомогне изхвърлянето на токсините. Продуктите са антиоксидантната салата са 1 зелена ябълка, която се настъргва, 250 мл нискомаслено кисело мляко и 4 с. л. пшенични кълнове.
Вегетарианската диета дава желаните резултати само ако стриктно спазвате и приема на вода, както и физическите упражнения./zdrave.ws