Евгени Минчев: Кралиците на фолка са по-скоро придворни

Лордът не пропусна да разкаже и за връзката си с Юксел Кадриев, което несъмнено е едно най-скандалните неща около водещия

Телевизионният таблоид "Поверително от N.L." гостува в резиденцията на паркетния лъв, където той разкри истинските причини за дълбокото си огорчение от Поли Генова, Андреа, Алисия, Антония Петрова, Миро, Азис, Мария Илиева и Лили Иванова, пише Lifetsyle.

В списъка Евгени не пропусна името на краля на поп-фолка Азис, разказвайки история от знаменитото изпращане на сина на Тони Стораро - Фикрет. "Бях поканен на бала на Фики Стораро. Оказа се, че празното място до мен е предвидено за Азис. Когато той влезе и видя, че е настанен на моята маса, се изнесе, но това беше печално за него, защото аз бях на централната, а той отиде на крайната маса."

Лордът не пропусна да сподели и цената, която плаща за коментарите си. „Цената е да бъда отбягван. Мога да си позволя тези коментари, защото не завися от нито един от тези хора. Казвам истината и никога не задълбочавам тези коментари извън аутфита на личностите, за които говоря. Никога не мога да кажа, че тази има двойна гуша, или дебело дупе."

Едно от най-коментираните имена покрай това на Лорда на светския живот - Юксел Кадриев, също получи своя коментар. „Юксел Кадриев има поредица от гафове - каза Минчев. Първия път, когато се блъсна с такси, и си позволи да го коментира беше личен гаф. При това докато пушеше цигара. Следващия гаф на Юксел Кадриев бе да съди жълтата преса. А тя не написа нищо лъжливо за него. Бях дискретен, когато бяхме заедно, а то не е било толкова отдавна, че да няма живи свидетели. Наши общи приятели журналисти, които се възмутиха на неговата неблагодарност. В съда се опитах да запазя неутралитет и към моите колеги и приятели от жълтите медии, и към Юксел. Посъветвах го да оттегли иска си, от тогава не съм получавал призовка."