Откровенията на Есил Дюран

"Правя си леки процедури, не съм лягала под ножа", споделя певицата

Есил Дюран е от малкото дами на родния шоубизнес, която никога не се е притеснявала да говори открито за годините си и за това какви грижи полага за себе си.

Певицата, която наскоро приключи участието си като жури в конкурса "България търси талант", споделя тайните на своята перфектна визия. Откровено тя разказва за някои навици и задължителни ритуали, които спазва, пише Lifestyle.

Всеки път преди да излезе на сцената или преди фотосесия тя използва терапията на Мадона, позната още и като Intraceuticals. Благодарение на холивудската разкрасителна процедура, която се е превърнала в ежедневна грижа и на звезди като Ева Лонгория и Наоми Кембъл, Есил освежава лицето си и го подготвя за макиажа.

 Oсвен за кожата на лицето, Есил полага грижи и за тялото си. За да бъде винаги във форма, тя спортува и се храни здравословно. От известно време певицата използва и едно ново изобретение - авангардната машина, благодарение на която може да се похвали с перфектни мерки и да облече бански костюм без притеснение.

Есил казва, че грижите за външния вид са задължителни, че те са инвестиция в бъдещето, но за да бъде една жена истински красива, най-важното е да е обичана и удовлетворена.

"Доброто самочувствие ни кара да изглеждаме по-уверени и по-хубави в очите на околните. Модерната, еманципирана дама трябва да бъде достатъчно самоуверена, за да заяви смело: Да, аз съм на 40, но никога не съм била по-красива, умна и секси, както сега." - завършва певицата.