6 юни: Награди за печелившите

Хороскоп

05-06-2014, 18:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Идеи, перспективи и немалко любов

Слънце в Близнаци, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Петък ще продължи и доразвие благоприятните тенденции от вчерашния ден, като добави към тях и подкрепата на Венера, която допълнително ще привлича вниманието ни към източниците на физически и емоционален комфорт, благосъстояние и споделена близост.
Ако вниманието ви е фиксирано във деловите и личните проекти и начинания, би било добре да мобилизирате силите си и да насочите активността си в първата половина на деня. Ще можете да разчитате на повишена концентрация и дисциплина във по-формалните дела, а така също и на ясни перспективи за бъдещето, когато планирате и представяте пред някого намеренията и очакванията си. Ще можете също лесно да спечелите вниманието на тези, от чиито съвет и подкрепа се нуждаете, а и да разчитате на реална практическа помощ, в делата с които не можете да се справите сами.

В случай, че успеете да се възползвате в максимална степен от благоприятната обстановка в сутрешните часове, следобед ще можете съвсем основателно да се наградите за добре свършената работа. Разпуснете, разходете се, срещнете се с приятели и съмишленици. Дори непринудените разговори с тях, могат да станат източник на нови идеи и да ви насочат към неизползвани възможности. Вечерните часове едва ли ще ви предложат ярки и запомнящи се преживявания в многолюдни места, но затова пък ще можете да се насладите на истинска почивка и непринудена атмосфера в по-тесен интимен или приятелски кръг.

Работа и бизнес
Днес някои ще постигнат първите успехи от работа, на която са се посветили с дисциплина и отдаденост. Други ще положат началото на нови перспективни начинания или делови познанства. Внимателно подхождайте към новите предложения и новите хора в деловото си обкръжение. Те могат да се превърнат в бъдещи източници на растеж и развитие. Необходимо е обаче добре да ги проучите и прецените, което изисква време, затова не бързайте с преценките. Бъдете внимателни също така с документите,  които оформяте и договорите, които подписвате. От утре Меркурий става ретрограден и е много възможно, сега да не забележите нещо, което в последствие ще се превърне в препятствие или ще забави реализацията първоначалните ви намерения.

Здраве, хранене и красота
Денят е изключително подходящ за провеждане на прегледи и изследвания, диагностика и лечение. Всяка инвестиция в здраве днес, ще ви се отплати с нарастващо в бъдещето физическо благосъстояние.Следобедните часове са подходящи за релаксиращи и възстановителни процедури, масажи и разтегателни практики.

Менюто следва да е леко и не натоварващо стомаха, но богато на витамини и минерали, които организма ще усвои пълноценно. Грижите за външния вид днес ще имат незабавен, но нетраен резултат.