5 юни: Необикновени идеи, неочаквани възможности

Хороскоп

04-06-2014, 19:39

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Идеи, перспективи и немалко любов

Слънце в Близнаци, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Четвъртък ще бъде един изключително ползотворен ден и следва да положите наистина специално старание за да превърнете ефектите му в дефекти. Дори затормозяващото предчувствие за ретроградния Меркурий, който вече създава грижи на мнозина, през този ден ще има едва забележимо присъствие.Например, Може и да срещнете отказ в последния момент, касаещ предстояща среща или делово пътуване, но в крайна сметка това ще се окаже изцяло във ваша полза. Най-малкото ще имате възможност да се подготвите по добре за бъдеща среща или пътуване.

Като цяло, денят ще бъде най-ползотворен за онези, които са заети със своите делови проекти и начинания. Ще можете да свършите повече работа от всеки друг път, при това в изключително кратки срокове. Успехът ще подхранва самоувереността и вярата ни в бъдещето, още повече, че няма да остане незабелязан и вероятно ще бъде поощрен както с похвали, така и с щедри предложения. Необичайните идеи, новаторските предложения и внезапно появили се шансове ще накарат мнозина да се почувстват галеници на съдбата и да усетят щедростта на живота. Не подминавайте днешните идеи и предложения с пренебрежение. Те могат да ви отворят вратата към бъдещи успехи и постижения, както и да се превърнат в източник на материални и духовни богатства.

Покупките са втория източник на удоволствие през днешният ден.  Те ще се окажат практични, наистина необходими и на добра цена. А във взаимоотношенията макар и подправени с известна доза критичност и взискателност ще цари хармония и дълбока душевна близост, романтика и съпричастност.

Работа и бизнес
Както вече стана ясно, денят ще бъде изключително ползотворен в делово отношение, е ние ще разполагаме с достатъчно сили и личен потенциал за да се възползваме от всички съществуващи възможности и ситуации. Проблематични ще бъдат само ранните утринни часове, когато са възможни неясни и двусмислени ситуации, както и проблеми при осъществяването на банкови операции. Бъдете отворени към нови, неизпробвани  възможности, търсете варианти за съвместна дейност и финансиране, особено за по оригиналните и новаторски идеи.Днес интересът към тях ще бъде подчертан, а възможността да намерят бързо и ефективно приложение в реалността високо оценен.

Здраве, хранене и красота
Предстои смяна на лунната фаза, която привежда женския организъм в покой и днес е последният ден в който всички използвани средства ще бъдат пълноценно усвоени. Косата расте бързо и подстригването ще стимулира растежа и, но оформената сега прическа няма да запази дълго формата си. Периодът е подходящ за установяване на правилен хранителен и двигателен режим. Възползвайте се от интуицията си и се вслушайте в нуждите на организма си. Той няма да ви подведе.