Албена Денкова с платени фенове в "Денсинг старс"

Още от самия старт на шоуто се говори, че е с уредена победа и устремено върви към финала

Въпреки световната слава, която бившата фигуристка е донесла на България, тя вече не е такава любимка на зрителите и по-скоро на младите, които са основната аудитория на шоуто. Старата слава на жената на Максим Стависки, който пиян уби момче и парализира момиче, и се отърва без присъда, не й помага особено, за да спечели отново всенародната любов, колкото и добре да танцува и да се старае. Преднамерената подкрепа на журито и по-конкретно на Илияна Раева, още повече дистанцира хората от фигуристката, която видимо има много повече опит в танците от своите конкуренти в шоуто, пише Lifestyle.
Партньорът й Калоян вчера беше организирал група от петнайсетина шумни тийнейджъри от своята школа, които трябваше да подкрепят Албена, за да видят зрителите колко много се харесва. Шумните деца така настървено викаха за Денкова и прекъсваха коментаторите, че на няколко пъти бяха смъмряни за поведението си в ефир.
"Калоян със сигурност им е обещал да ги черпи, пък нищо чудно да им е дал по някой лев", недоволстваха хората от публиката.
Наглите пубери дразнеха околните, а една девойка не спря да ръчка и да маха шапката на седящия пред нея Антон Касабов, който също беше част от шоуто, но си тръгна миналата седмица. Като истински джентълмен и любител на децата, Антон удържа стоически на тъпите закачки, за което искрено го поздравяваме!
Самата Албена пък се прояви като студена и високомерна зад кулисите. За разлика от миловидния образ, който създава пред малкия екран, на живо тя не допусна фенове до себе си и се държа като голяма звезда.
Финалът, ще покаже дали слуховете за уговорената й победа са верни. Албена Денкова и Михаела Филева ще се състезават за голямата купа в четвъртък.