Ботев потвърди удара на SU: Мъри напусна!

Спорт

04-06-2014, 12:07

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Стоилов плаща 100 бона неустойка, чака Гонзо

Станимир Стоилов вече не е треньор на Ботев, потвърдиха официално от клуба ексклузивната новина на „София Утре”! Мъри е напуснал още вчера, а днес е в неизвестност. Предполага се, че се е покрил в родния си Хасково.

Стоилов се почувствал предаден, след като босът Цветан Василев е обещал на феновете да изгони Мъри при провал в Европа. Както е известно веднага след срещата си с банкера, най-ортодоксалните фенове на жълто-черните излязоха с декларация срещу хасковлията. При това положение Ботев ще бъде воден от Димитър Димитров. Той пристигна от Черноморец за директор, но при новата ситуация ще трябва да поеме и отбора.

Самият Стоилов ще трябва да плати 100 000 лева неустойка. За него едва ли ще е проблем, след като за 18 месечния си престой под тепетата той заработи близо 500 000 лева! Освен това участва активно и в многомилионни трансфери, които тепърва ще бъдат разследвани.

Няма вариант Стоилов отново да поеме Левски. Георги Иванов е отхвърлил днес пред ръководни фактори от „Герена” по телефона подобен вариант. До Гонзо веднага стигнала информацията, че Мъри чака обаждане от него, но легендата на Левски е обиден от лъжите на Стоилов и отказва категорично да работи с хасковлията.