Алекс Раева: Сватбата ми ще е далеч, във водата

Певицата обмисля брак с гаджето си DJ Дончо

Алекс Раева е ужасно щастлива с любимия си DJ Дончо и споделя плановете си за сватба в новия брой на списание LOVE style.
Тя разкри, че в началото на връзката им й е било много трудно, тъй като не е знаела дали бракът му е приключил. Не искала да го разделя от предишната му жена, а и имали прекрасни професионални отношения. Нещата обаче просто се случили.
„Една година, през която работихме заедно, не съм го гледала като мъж, нито той мен - като жена. Дори го бях определила като "борсук". Но един ден пътувахме за участие и по средата на пътя той ме целуна. След време му казах, че ако не го беше направил, никога нищо нямаше да стане между нас. Дончо е изключително добър, любезен и услужлив и с моите родители. Затова майка ми и баща ми казват, че ако случайно някога се разделим, ще се откажат от мен”, коментира Алекс.
Алекс и Дончо все още нямат наследник, но искат да имат. Нямат нищо против той да бъде заченат докато са на дайвинг в чужбина. Сватбата им няма да е в България. „Ако има сватба, ще е далече, във водата и с много малко хора” – категорична е Алекс.