Инцидент със сина на Къци в "Като две капки вода"

Синът на водещия на "риск печели-риск губи" се самонаранил на сцената

Вживявайки се в ролята на китариста на AC/DC Ангъс Йънг, наследникът изпусна стойката и се цапардоса с китарата по главата. От челото му рухна кръв, което доста притесни Къцката, но той все пак успя да запази самообладание и да изкара номера си до края, пише Lifestyle.

Асен също се опита да не обръща внимание на рухналата кръв и всеотдайното му вживяване направи силно впечатление на журито. Дори Маги Халвяджинян отбеляза, че изкуството иска жертви и сина на Къци Вапцаров го доказа. И с това леко обиди шоумена, защото според него Асен се е справил доста по-добре от баща си - при това, без да обръща внимание на обливащата го кръв, като истинския рокмен Ангъс Йънг.

Инцидентите в шоуто обаче не спряха до тук. Малко по-късно Зуека също едва не се преби. Докато Деян Донков си отваряше чадърчето, за да се оттегли от сцената, водещия се озова на земята, спънат от въпросния аксесоар.

Въпреки че миналата вечер Мая спечели първото място с образа си на Чарли Чаплин, тя не успя да се класира сред първите четирима. На финала ще я видим в дует с Деян Донков - задача, възложена им от журито, като дует Каризма. Другата двойка ще бъдат Иво и Павел като Елтън Джон и Джордж Майкъл.

За финалистите задачите са следните: Нети ще бъде Сара Брайтман, Къци - Тодор Колев с "Черно море", Неве - Александра Бърк и Стефания - Ицо Хазарта.