3 юни: Бъдете щедри, уверени и целеустремени

Хороскоп

02-06-2014, 20:15

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Близнаци, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

Вторник е ден на Марс и поради това е традиционно подходящ за активни и жизнеутвърждаващи действия. Днес те ще бъдат подкрепени и от Луната в Лъв, която допълнително ще подчертае огнената стихия. Което означава, че сега е момента да си спомним за своите качества и таланти и да ги демонстрираме без излишна скромност, да напомним на обкръжението си за миналите си успехи и постижения и личния си принос в общите дела, а така също и уверено да заявим целите и позициите към които се се устремили. Не позволявайте сянката на колебанията и неувереността нито за миг да ви разколебаят. Вярвайте на себе си за да ви повярват и околните и за да привлечете успеха към себе си.

В следобедните часове е възможно да почувствате недостиг на сили и средства или обща неудовлетвореност от текущите житейски ситуации. Някои, най-вече дамите, ще потърсят утеха в магазините, което като не е лоша идея.Цените на стоките които ви грабват вниманието не винаги ще отговарят на качеството им, но пък направените покупки истински ще ви зарадват. Бъдете щедри не само към себе си , но и към тези които обичате. Малки подаръци и жестове на внимание, ще ви дарят с очи пълни с радост и признателност.

Работа и бизнес
Енергичността, подвижността и самоувереността са качествата от които зависи успехът ни днес. те ще бъдат заразителни и стимулират обмена между  колеги, партньори, шефове и подчинени. Препятствията в делата които можем да срещнем днес, целят да ни подпомогнат в изграждането на по-реалистични перспективи. Едва ли ще можем да ги преодолеем, а и е много по разумно да се съобразим с тях. Не пришпорвайте събитията и не указвайте натиск-това няма да ви доведе по-бързо до желания резултат, но със сигурност ще изчерпи енергията и ресурсите ви.

Здраве, хранене и красота
В организма протичат мощни процеси на растеж и регенерация, които можем да подпомогнем с двигателна активности подходящ хранителен режим. Гладуването е противопоказно - освен енергиен дисбаланс може да предизвика и поражения върху костната структура. Преяждането също не е желателно, тъй като тялото ще насочи енергията не към собствената си трансформация, а към усвояването на храната и преработването на шлаките от нея. Това може да предизвика нарушения и блокажи в работата на имунната система и енергийния обмен в организма.

Денят е благоприятен за посещение в салон за красота, но е препоръчително да се въздържате от употреба на химически активни козметични средства.Растенията имат мощно лечебно действие обаче-можете да приготвите маски и домашни козметични средства които да ползвате през месеца.