Видяха ù сметката на БСП. Манолова взема мястото на Станишев?

Отлюспват се един по един - и Мартин Захариев иска предсрочни избори

Мая Манолова може да е следващият главатар на червената банда БСП. За това намекна днес депутатът от КБ и медиен бизнесмен Мартин Захариев в предаването "Всяка неделя".

Двамата с Антон Хекимян разсъждаваха върху възможностите за партията, след като Сергей Станишев си спаси четирибуквието, корабокруширайки след гръмкия изборен провал на остров Брюксел, или пък просто биде свален от хората и пратен в изгнание.

"Тогава кой ще застане начело на БСП?", питаше любопитно Хекимян. Захариев, като дете, на което са казали вълнуваща тайна, за която обаче трябва да мълчи, загатна, че "се говори за жена" и зачака реакцията на събеседника си след изплютото камъче.

Хекимян веднага свърза информацията с името на парламентарния предводител Мая Манолова и, за да не остане по-назад в информацията, добави, че и той така е чул преди известно време. "Нищо не казвам", запази загадката Мартин Захариев.

Дали пък непослушното чавдарче БСП наистина няма нужда от един хубав майчин пердах, след като строителите на еврокампанията така изложиха семейството през май? Кой по-добре може да стегне редиците от изпълнената с ентусиазъм и енергия Мая?

Все пак именно на свободната ù грива някои отдават феномена 15/15...

Иначе, собственикът на българския Playboy също подкрепя горещо идеята за предсрочни избори - може би парламентарната трибуна не му е донесла фанфарите и фойерверките, които е очаквал, щом се качи на червения кораб.

"В този парламент просто не може да се работи. Какво се случва с бизнеса, икономиката и очакванията на хората нещо да се промени?", оплака се той и сравни езика на колегите народни представители с този на Женския пазар в столицата.

"Решението е фиксирана дата за избори до края на годината, не служебно правителство – бизнесът и икономиката ще изпаднат в колапс. България не може да си позволи три месеца да бъде блокирана", отсече Захариев и допълни, че предстоят промени в министерства и агенции в сектори, които са в „ступор”.