Георги Христов не престава да слабее

Певецът искал да се завърне подобаващо на сцената, което било и повод за диетите

Шеметно завръщане след години мълчание били в основата на зверската диета. Христов от години е известен с желязната си дисциплина на хранене и тренировки, но този път нещата ставали доста сериозни, пише Lifestyle.

По съвет на диетолог певецът хапвал само салати, и то без никакви подправки, пиел зелен чай и отвари за пречистване на организма от токсините, като напълно изключил от менюто си въглехидратите, мазнините и продуктите, съдържащи глутен.

Георги си наел и личен треньор по фитнес, с когото се потял по няколко пъти седмично на бягащата пътека и тренажора. Всяка вечер допълнително се потял за по 30 минути в сауната. Останалото време прекарвал в измурителни репетиции.

„Дано само да не се преумори, но нищо не е в състояние да го спре. Единственото му желание е да представи на хората, които го обичат и ценят творчеството му, качество и професионализъм, да им подари малко радост и топлина, за да излязат от залата, изпълнени с положителна енергия и нагласа за света", коментират близки до звездата.