31 май - 1 юни:: Инвестиции в бъдещето

Хороскоп

30-05-2014, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

29 май: Новолуние в Близнаци

26 май- 1 юни: Смелост и инициатива

Слънце в Близнаци, Луна в Рак

Собствените чувства, емоционалната удовлетвореност и сигурност, нуждите на семейството и бита ще застанат в центъра на нашето внимание през почивните дни.

Събота ще бъде много динамичен, но труден ден. ще усещаме прилив на енергия но делата ни ще протичат при затруднени условия, а резултатите ще изискват по големи усилия от обичайното.Поне с енергия ще разполагаме в достатъчни количества, дори в излишък, което може да провокира напрегнати ситуации с изблик на агресия. Опитайте се да овладеете стремежа да бъдете първи и прави за всичко!Ако почувствате вътрешно напрежение си потърсете някаква рутинна домашна работа. Например преглед на гардероба и вещите и разчистване на онова, което вече не ви служи. А в случай, че личностното развитие и себеусъвършенстване не е тема табу за вас, ще постигнете още по-дълбоко удовлетворение, ако преразгледате своите емоционални зависимост и ситуации които са предизвикали обида и разочарование у вас. Съзнателния отказ от негативни модели, реакции и стереотипи ще има лечебен ефект върху психиката ви.

Спокойствието и доволството ни и през двата дни зависи изцяло от обмена на чувства и емоции. Всички ще се нуждаем от повече топлина и привързаност, но като че ли ще сме склонни и повече да изискваме отколкото да даваме. Постарайте се да отделите достатъчно време на близките си и техните нужди.

Неделя е прекрасен ден за планиране и стартиране на дейности, от които очакваме стабилен растеж в бъдеще.Помислете за образованието си, за професионалните си амбиции, за бизнес начинанията си и за онова което може да ви обогати с материални и духовни ценности. Ако се нуждаете от помощ, подкрепа или съвет потърсете ги сред хора с по-високи социални позиции или тези разполагащи с повече опит и мъдрост.

Здраве, хранене и красота
Вкусната храна ще бъде източник не само на полезни вещества за организма, но и на утеха наслада за душата. Стремете се към максимално разнообразие в менюто-организма сега усвоява пълноценно всички витамини, минерали и микроелементи съдържащи се в продуктите. Единственото условие е да не експериментирате с нови продукти и гозби-стомаха е чувствителен и уязвим.

Активните спортни занимания ще ви помогнат да канализирате излишната енергия и да я трансформирате във физическа сила. Пасивността е вредна, дори опасна за здравето сега, тай като може да породи енергийни блокажи.
Кожата ще реагира с благодарност на подхранващите и хидратиращи грижи.