Ето как Гришо свалил Маша

Димитров направил първата стъпка за връзката с Шарапова

Григор Димитров коментира връзката си с Мария Шарапова и взаимоотношенията си със световната №1 Серина Уилямс, която го определи като "мъж с ледено сърце".

"С Мария винаги сме флиртували. Разменяли сме си погледи на турнирите. Но през октомври 2012 година в Шанхай просто се замислих колко е красива. Затова и писах на пощата. Тя е голям професионалист. Знае какво се очаква от нея и какво трябва да прави. Тя се справя чудесно с нещата, които трябва да върши, за да бъде велика тенисистка. Тя е невероятен човек", ", сподели Григор Димитров, цитиран от ESPN.

"През миналата година се нанесох в дома й в Лос Анджелис. По време на турнирите не си взимаме обща стая. Би било трудно, заради различната схема на двамата. Ако единият приключи мача си късно вечерта, а другият спи по това време, защото трябва да става рано за тренировка, това прави нещата трудни."

"Мога да си взема пет душа на ден. Не обичам да се къпя в съблекалнята след мач. Не защото не се чувствам удобно да бъда гол пред други хора, просто харесвам спокойствието, това да остана насаме със себе си. Понякога пускам водата и тя измива лошите мисли. Къпя се често и поради друга причина - харесвам да съм чист и добре изглеждащ."

"Правя си маникюри и педикюри, защото не искам да съм сред онези, които имат грозни нокти на ръцете и краката. Сериозен съм. Тенисистите имат най-грозните крака. Не искам да бъда като повечето от тях."

"Коментарът на Серина за леденото ми сърце? Не мисля, че тя е имала предвид това, което хората си мислят. Тя знае, че аз не съм лош човек. Нещата просто не се получиха, не зная защо. Научих много от връзката си с нея. Няма за коментирам защо не се получи, това са лични неща. Но не тая лоши чувства към нея и искам да е щастлива", добави Григор Димитров.

ESPN цитира и любимата на хасковлията Мария Шарапова, която разкрива душата си: "Григор е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е толкова сладък и внимателен. Обичам го толкова много!"