30 май: В потока на живота

Хороскоп

30-05-2014, 01:38

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

29 май: Новолуние в Близнаци

26 май- 1 юни: Смелост и инициатива

Слънце в Близнаци, Луна в Близнаци-Рак

Всичко което получим днес, или към което случайността ни насочва, трябва да приемем с благодарност, като дар от съдбата. Той със сигурност ще ни послужи в бъдеще, дори и в момента да ни се струва ненужен. За да можем пълноценно да се възползваме от тази възможност е необходимо активно да се включим в потока на живота. Не бива да прекарваме този ден в усамотение, но ако това все пак се случи, следва да го посветим на личното си развитие и себе-усъвършенстване.

До ранните вечерни часове, Луната ще се движи без курс и няма да съдейства за бързи резултати в начинанията ни. Но пък ни предоставя достатъчно време да обмислим плановете си, най-вече съобразно информацията постъпваща към нас и начинът по който тя може да им повлияе. Опитайте се да се въздържате от импулсивни решения. Преди да пристъпите към реализацията на желанията си се постарайте да предвидите последствията. С успех ще се увенчаят онези стремежи, които са по възможностите ви. Бъдете разумни, за да не навредите на себе си и да не подведете околните.

Във вечерните часове ще настъпи оживление.Едни ще се отправят на кратки пътувания, други към важни лични и делови срещи. Интелектуалния обмен ще носи както полза, така и удоволствие, а умението да поднесем информацията правилно и привлекателно на събеседниците си може да постави началото на ново ползотворно сътрудничество, приятелство или флирт. Общуването ще се обогати с повече чувствителност и топлота.

Работа и бизнес
Въпреки големия енергиен потенциал на деня, по-голямата част от него ще се окаже неефективна. Затова е уместно да го посветим на планиране и разговори, доуточняващи детайли и бъдещи ангажименти.Част от тях могат да бъдат преразгледани във времето, но ще ви позволят още сега да си изградите реалистична и ефективна рамка към която да се придържате.

Здраве, хранене и красота
Денят ни предоставя идеални възможности за натрупване на енергиен потенциал, пречистване и подмладяване на организма. Почистете кожата и се погрижете за нея с подмладяващи средства. Сега е момента да започнете дерматологично лечение, както и  нов двигателен комплекс упражнения за оформяне на тялото. Енергията ще се изразходва с лекота и удоволствие.

Все още трябва да се въздържаме от прием на алкохол, стимулиращи вещества и напитки, месо и трудносмилаеми храни. Преяждането и безразборното хранене през този ден са опасни и могат да предизвикат вредни отлагания в организма. Желателно е да се вслушате в нуждите и желанията на тялото си - днес то само ще ви подскаже какво му е необходимо и какво му вреди. Доверете се на своята интуиция и ако някой вкус или храна предизвикват отвращение у вас, по-добре го изключете поне за месец от менюто си. Напротив - ако нещо силно привлича вниманието ви, то ней-вероятно е нужно и полезно за организма ви.