29 май: Новолуние в Близнаци

Хороскоп

28-05-2014, 19:46

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние - моделирайте желаната реалност

26 май- 1 юни: Смелост и инициатива

Слънце в Близнаци, Луна в Близнаци. Новолуние - 28 май, 21,40. Образованието, говоренето, писането и пътуванията са традиционна тема, но не по-малко важни са обменът на нови идеи и възможности и най-вече намирането на нови алтернативи

Новолунието в Близнаци настъпва на 28 юни, в 21,40 ч. и ще внесе темите за търговията, комуникациите, обучението и информацията в нашето ежедневие. В поднебесния свят това е времето в което се осъществява бърз растеж и адаптация, подготовка за следващия сезон-лятото. През тази година той ще бъде допълнително стимулиран от ускоряващия своя ход Марс, но и ще срещне препятствия и задържащи фактори от готвещият се за поредната си ретроградна фаза Меркурий.

Най-важното в първия ден от този лунен месец ще бъде да отсеем зърното от плявата, да се абстрахираме от неясна и случайна информация и да построим бъдещите си планове изхождайки само и единствено от реалните факти. Каквото и да са ви обещали през последните дни, каквито и примамливи предложения да сте получили, каквито и гениални идеи да са ви хрумнали, не бързайте да с изводите и най вече с това да ги превръщате в мотиви и цели за предстоящия месец. Новолунието в Близнаци се отразява стимулиращо на общуването, но поради сенчестият акцент на Нептун в него, се налага прецизно да проверяваме достоверността на информацията. Не бързайте с оценките си и се постарайте да се убедите че не възприемате илюзията за реалност. И в случай че успеете и сте придобили яснота и сигурност -действайте смело. Енергията на това Новолуние ще подкрепи онези, които проявят смелост, решителност и лична активност, а начинанията  могат да получат бърз и успешен старт.

Необходимо е също да бъдем максимално честни и открити с хората около себе си и съзнателно да се придържаме към висок морал в мислите и постъпките си. Нравствените граници ще бъдат снжиени и мнозина несъзнателно могат да си позволят неща, които друго време не биха си позволили. Бъдете честни и етични. Пропуските няма да останат скрити за дълго. Още в първите дни на юни, Меркурий ще започне ретроградния си ход и ще разкрие онова, което сега може да мине незабелязано.

Близнаци е знак надарен с любопитство и подвижност. Сега е момента да се концентрираме върху онези свои проекти и желания, които имат нужда от тези качества. Образованието, говоренето, писането и пътуванията са традиционна тема, но не по-малко важни са обменът на нови идеи и възможности и най-вече намирането на нови алтернативи. Затова бъдете гъвкави и не робувайте на стереотипи, не се страхувайте да експериментирате с нещо ново и различно. Дори да не успеете да реализирате до край замислите си или пък да не постигнете желаните резултати, ще натрупате опит и ценна информация, която ще ви обогати и най-вероятно ще ви потрябва в бъдеще. Единственото от което се нуждаем е малко повече дисциплина и критичност. Близнаците са склонни да започват много неща и да не довършват нито едно от тях, и често се губят в море от информация в което не успяват да различат онова което е наистина ценно и нужно.

На всички пожелавам ясни цели и успех в реализацията им! Използвайте въображението си там къдео то е необходимо - за вдъхновение, за да визуализирате осъществените си желанията или просто за да помечтаете за бъдещето . Нощта срещу 29 май е магическа и всяка мисъл може да се превърне в реалност. Но към самите целите си пристъпете с ясна мисъл и конкретна стратегия, осъзнато, служейки си с хладния разум и вродената приспособимост на Близнаци!