Три катастрофи с мотор само за ден

Животът

28-05-2014, 11:26

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Четирима са ранени

Моторист е ранен на кръстовището между ул. "Акад. Петър Динеков" и ул. "Ст. Стамболов". Инцидентът е станал вчера около 9,30 часа, съобщават от полицията.

При ляв завой "БМВ" отнело предимство и блъснало мотоциклет "Хонда", който пък се забил в "Ауди", движещо се в насрещното. В болница е 34-годишният водач на мотора, който след преглед е освободен за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьора на БМВ-то - С.Я. /31 г./ от Пловдив.

Отново вчера около 14 часа при подобни обстоятелства е регистрирана катастрофа и на кръстовище между бул. "Шести септември" и ул. "Димитър Цончев". Водачът на лек автомобил "Сеат" отнел предимството и блъснал мотопед "Пиаджо", управляван от 23-годишен от Мадан. Медицинска помощ е оказана на младежа, а спътничката му, на 24 години от село Малка Арда, е оставена в болница за наблюдение. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

Мъж бе ранен и при катастрофа в Стамболийски в района на жп прелез в града.

Водач на мотопед "Юинг" профучал с висока скорост по разпилян пясък на пътното платно. В резултат на това мъжът изгубил контрол и паднал с возилото си на земята. Пострадалият е настанен в болница за наблюдение, назначена му е кръвна проба за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство в РУП – Стамболийски.