Принц Хари планира ергенски запой в Лас Вегас

Принцът е решил да отпразнува 30-тия си рожден ден подобаващо

Британският принц Хари планира да се завърне в Града на греха Лас Вегас за парти "Ергенски запой 2" по случай предстоящия си 30-и рожден ден, пише в. "Дейли стар".

Внукът на кралица Елизабет Втора иска да е сигурен, че купонът по случай юбилея му ще бъде незабравим както за него, така и за приятелите му.

Поради тази причина той обмисля офертата на милиардера Стив Уин да отбележи кръглата си годишнина в хотела му "Encore" в Лас Вегас, където преди две години подпийналият принц Хари беше заснет гол в компанията на гола жена.

Армията от приятели на Хари се опитва да го убеди да приеме предложението на Уин, особено след като принцът е споделил с тях, че иска да им осигури незабравимо преживяване по случай рождения си ден, пише vesti.bg.

Принц Хари ще отпразнува 30-годишнината си през септември.

"Стив Уин предложи на Хари да гостува отново в Лас Вегас като компенсация за случилото се преди две години и цялата лоша реклама, от която принцът пострада", казва източник от обкръжението на по-малкия син на престолонаследника принц Чарлз.

Ако принц Хари приеме офертата му, Стив Уин ще вземе всички мерки и ще засили охраната, за да избегне повторение на инцидента отпреди две години.

Говорител на милиардера е отказал да коментира публикацията