Стара Загора утре: 27 май

Мисия

26-05-2014, 20:24

Снимка:

starazagora.utre.bg

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Времето: Сутринта ще бъде предимно слънчево, но след обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. По-късно през деня ще има краткотрайни валежи, на много места придружени с гръмотевици. В Източна България ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 30°.


Стара Загора:

Министърът на инвестиционното проектиране проф.д-р арх. Иван Данов ще посети Стара Загора на 27 май по покана на областния управител на Стара Загора Живка Аладжова. Министър Данов и Аладжова ще се срещнат с представители на Регионалните колегии на Камарата на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и Областното представителство на Камарата на строителите в Стара Загора, за да обсъдят с тях възможностите за промени в ЗУТ, които целят облекчаване на регулаторните тежести за бизнеса. Работната среща ще започне в 12:00 часа в заседателната зала на втория етаж в сградата на Областна администрация Стара Загора и ще бъде втора в рамките на месеца в подобен формат след проведената такава между Аладжова и експертите от браншовите организации на 14 май.

Kултурен афиш:

Концерт на учениците от класа по пиано на Мария Кирекчиева. Концертът е част от празничната програма по отбелязване на 60-годишнината на Музикална школа при НЧ "Родина 1860".
18.00 ч. зала първи етаж, РБ „З. Княжески”

«Шинел» по Н. В. Гогол
Театър 199 «Валентин Стойчев» съвместно с театър «Кредо»
С участието на Нина Димитрова и Стелиан Радев
550 представления
14 международни награди
150 международни фестивала

19.00 ч.Куклен театър

«Нека заедно да възродим българския фолклор»,инициатива на българските емигранти
19.30 ч.Оперен театър