Галя луда по гаджето си, но още не бързат за деца

Булевард

25-05-2014, 19:29

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Миро: Обичам "Каризма"

Певицата има връзка с англичанин от 2 години

Галя от бившия дует "Каризма" проговори пред медиите след дълго мълчание. Тя разкри пред списание "Story" какво се случва в личния й живот. Тя опроверга да има здравословни проблеми. Неотдавна в жълт вестник се появи заглавие, че певицата е болна от СПИН. Тя категорично отрече това и заяви, че е влюбена и иска да създаде семейство с човека до себе си. Тя живее с англичанин в Лондон.   

„Партньорът ми е консултант по бизнес реструктуриране. Преди да се отдаде на по-корпоративна дейност е бил джаз музикант. Не бързаме да ставаме родители и да създаваме семейство, тъй като има още време, но би бил естествен процес от връзката ни, която е вече на 2 години. Засега се радваме на щастлива и прекрасна връзка.

Рей е наистина прекрасен във всяко отношение. Спечели ме с това, че е изключително изискан мъж, чувствителен и джентълмен, по английски. Британец е и с него се сбъдна мечтата ми да бъда с някой, който ме харесва наистина заради самата мен като жена, със и без ореола на славата. На една възраст сме и това ни прави млада и готина двойка“, коментира Галя.