Масовият убиец от САЩ бил на 22, все още девствен

Синът на помощник-режисьора на филма "Игрите на глада" уби седем жени и рани други седем като отмъщение, че на 22-години все още бил девствен

Седем души бяха убити и други седем ранени при вчерашната стрелба в университетското градче Исла Виста в Калифорния. 22-годишният  младеж с черно BMW открил стрелба срещу момичета на няколко места в кампуса на Калифорнийския университет. Самият стрелец бил сред убитите, пише temadaily.bg. 

Масовият убиец се оказа Елиът Роджърс, син на Питър Роджър- помощник режисьор на холивудските филми "Игри на глада" и "О, Боже!", оставил видеопослание, в което се заканва да "застреля всяка руса кучка", защото момичетата са го пренебрегвали постоянно и са го оставили девствен на толкова години.

В предсмъртен видеоклип, който убиецът нарича "Възмездието на Елиът Роджърс" младежът обяснява своя пъклен план и оправдава поведението си с това, че осем години е бил пренебрегван от момичетата и никоя не е искала да прави секс с него. Въпреки че той бил "върховният супер джентълмен", момичетата предпочитали "гадните простаци" . Поради което го обрекли на "самота, вечни откази и неизпълнени желания".

"Аз съм Елиът Роджърс и това е моето последно видео - казва той в предсмъртния си клип. "Утре аз ще си отмъстя на човечеството, на всички вас. От осем години, откакто съм в пубертета, съм обречен да гния в самота, отхвърляне и неизпълнени желания. Само защото не съм привлекателен за момичетата. Момичетата даваха своята любов, привързаност и секс на други мъже, но никога на мен. Аз съм на 22 и все още съм девствен. Аз дори не съм целувал момиче. От две години и половина ходя в колеж и още съм девствен.  И това е толкова мъчително. Колежът е време, в което всеки изпитва удоволствия, секс, кеф... А аз изпитвам само самота. Не е честно! Вие, момичета, не ме намирате за привлекателен. Не знам защо не ме намирате за привлекателен.  Но ще накажа всички ви заради това... Това е несправедливо...Това е престъпление. Защото не разбирам защо не ме забелязвате. Аз съм перфектно момче. Вие се отдавате на всички противни мъже, вместо на мен - върховният джентълмен. Ще накажа всички ви заради това! ....

В деня на възмездието ще вляза в женското общежитие на Колежа на Санта Барбара и ще накажа всяка надута пропаднала кучка, която видя вътре. Всички момичета, които толкова желаех, ме отхвърляха сякаш съм долнопробен мъж всеки път, когато съм се опитвал да имам сексуален контакт с тях. А те се отдаваха на скапаните и противни гадняри...С най-голямо удоволствие ще ви изколя. Най-накрая ще видите кой съм аз, че аз съм най-върховният. Истинският готин пич.....“

 

 

В своя профил в YouTube Роджър е качил и други видео материали, в които говори за самотата и гнева си съм момичетата, които се "ебавали с него". Семейството му само преди три седмици било шокирано от видео послания в YouTube, в които той заплашва със самоубийство и отмъщение към други хора. Тогава Елиът Роджър бил разпитан в полицията и там следователите "останали приятно изненадани от него - той бил перфектно учтив, мил и чудесен младеж" - коментира адвокатът на семейството Алън Шифман.

Видеото преди три седмици било със заглавие "Още един слънчев ден в Санта Барбара" включвало обяснение, че той свалил от своя Влог всички видеоматериали, които предизвикала паника в семейството. И обещава "да качи повече в бъдеще".

Акаунта на Роджър имал само два туита - от 19 и 20 април. Първият гласи: "Защо жените намират за привлекателни гадни грубияни, вместо изискани джентълмени като мен?  #момичета #перверзни #секс #не е честно.

А вторият е още по лаконичен: "Защо момичетата ме мразят толкова?

Трупът на Елиът Роджър е бил открит от заместник-шерифа на Санта Барбара в неговия автомобил с огнестрелна рана в главата. Все още не е ясно дали той се е самоубил, или е бил застрелян по време на престрелката с полицията. До трупа е имало полуавтоматичен пистолет.

Роджър е бил член на форум от уебсайт, който се описва като "Движение на артистите против свалячите" и целта му е да разкрие "всички измами, лъже и объркващи ходове, използвани от самозвани учители по сваляне на момичета, чрез които те мамят мъжете и им прибират парите". Всичките му членове са мъже, които са похарчили доста пари за наръчници и семинари и други материали, които помагали на мъжете да свалят момичета. Във форума е пълно с признания на мъже, които разказват как не успяват да си хванат гадже и обвиняват за проблема си само жените.

През 2013 Елиът Роджър постнал следната изповед: "Ако разполагаш с вирус, който би убил всички мъже на земята, с изключение на теб, би ли го направил? Тогава ще бъдеш единствения мъж на земята с всички жени накуп. Ще можеш да си избираш която искаш красавица и ще се отмъщаваш на всички мъже, които преди са ти ги отнемали. Представяш ли си колко би било яко такова нещо?"

Изповедите на Роджър били харесвани и окуражавани от другите участници във форума, които го наричали "герой".