Мария е бременна

За да протича бременността й спокойно, възлюбеният й Гущеров не дава и пиле да прехвръкне над луксозния им дом.

Само допреди няколко месеца Мария не пропускаше удобен момент за заснеме фотосесия и да покаже стегнатото си тяло. От известно време насам дори в социалните мрежи тя показва само снимки, на които е в гръб или е снимана от кръста нагоре.

Десетки камери и охраните пазят денонощно скъпарското имение. Мария излиза от дома си само за да отиде на фризьор, пише Lifestyle. Тя е придружавана от шофьор и охрана, които не се отделят от нея. През останалото време Мария и Гущеров си отдъхват в неговата резиденция край Силистра.

Притесненията на Отварачката са разбираеми, тъй като тя имаше изключително трудна първа бременност. През 2008 година тя роди дъщеря Марая на тогавашния си съпруг Димитър Андонов. Певицата и Митко дълго време не можеха да имат дете и тя забременя инвитро. Мария изкара почти цялата си бременност на легло. Въпреки това изпълнителката постоянно подчертава в свои интервюта, че иска да роди наследник на Гущеров. Разбира се, голямото й желание е да има син, който да наследи богатството на фамилията.

"За бебе не сме си поставяли някакъв срок. Когато това се случи, ще дам жокер. Но на този етап няма нищо", каза преди време Мария. Тя е категорична, че Гущеров е мъжът на живота й и иска да остарее да с него. Разликата между двамата от близо осем години не я притеснява. "Хриси е много зрял за възрастта си, той е отговорен. Ние сме семейство, нищо че нямаме подпис", подчертава Мария.