Азис страда за любовника си Велизар

Певецът разкри мъката си пред половинката на бившия си съпруг Китаеца

Кралят па попфолка Азис провали интервю за „Поверително от NL", след като си тръгна разреван по средата на записа. Близкият приятел на Николета Лозанова Азис преминава през труден период в личния си живот, пише Lifestyle. Старите си страсти той разкри в откровена изповед пред настоящата половинка на бившия му съпруг - Ники Китаеца."Пазя халките от сватбата с Ники Китаеца. Те ми напомнят какво не трябва да повтарям. Не можех да се понасям когато станахте двойка с него. Видях първата ви снимка, изглеждахте страхотно заедно и ме заболя, че някой може да бъде щастлив без Азис", каза Азис.
Той не пропусна да отбележи, че продължава да контактува с Китаеца в социалната мрежа, което доста учуди настоящата половинка на Ники.

В същото време Азис призна, че има един човек, в чието име се кълне, че е истинската, изпепеляваща любов: „Мъжът, когото истински обичам е Велизар! Това е любовта на живота ми". След това признание певецът не успя да сдържи сълзите си и напусна студиото.

След като се успокои той призна, че за първи път произнася името на най-голямата си любов. Разстроен и разтреперан, гостът се извини на екипа за прекъсването. След като интервюто бе подновено, Василка отказа да говори повече за Велизар, защото това няма да издържи емоционално на напрежението.

 

„Не желая да казвам името Велизар, защото като го чуя се разтрепервам", заяви Азис пред главния редактор на предаването, който се намеси, за да може интервюто да продължи спокойно.

Когато възвърна самообладанието си, певецът разкри, че не може да живее без любов. „Влюбеният Азис тренира, иска да бъде харесван, той е любвеобилен, готви, подрежда, чисти, пере. Прави всички тези неща, които една влюбена жена или момиче - прави".

Фолк легендата потвърди, че в любовта е допускал и грешки - „Много силно се привързвам към хората, ако е грешка нека Господ ми прости" заяви той и допълни: „Имал съм неправилни постъпки през годините. Обиждал съм и съм наранявал хора, за да постигна своето".