Жена почина, роди и се съживи

Това семейство от Тексас никога няма да забрави чудото, което съдбата му е подарила - огромната радост след ужасния страх

Невероятна история разтърси обществото в щата Тексас, САЩ, разказва изданието Likazing.com.

Ерика Нигрели е учителка в каубойския щат. Един от обикновените ù дни в класната стая за минути се превръща в трагедия – тя казва на колежките си, че не се чувства добре, след което внезапно се строполясва на пода. Сърцето ù спира поради незабелязан дефект (както по-късно е установено) и тя колабира.

Страшното – Ерика е бременна в 36-тата седмица. Съпругът ù, който работи в същото училище, веднага се обажда на 911, след като му казват, че жена му лежи безпомощна на земята. "Съпругата ми получава пристъп. Тя е на пода. Господи! Тя е бременна, а в момента тялото ù е блокирало, а от устата ù излиза пяна!”, казва Нейтън на оператора.

Колежките на Ерика успяват да възстановят сърдечния ù ритъм със сърдечен масаж и да я поддържат жива, докато парамедиците пристигнат. Щом пристига в болницата, тя умира.

Лекарите решават да изродят бебето със спешно цезарово сечение. Ражда се здраво 4-килограмово момиченце.

Малко след това като по чудо отново тръгва и сърдечният ритъм на майката, която докторите отказват да изпуснат. "Имаше два живота, които през цялото време висяха на косъм в един крехък баланс", казва един от тях впоследствие.

В момента Ерика, Нейтън и тяхната здрава дъщеричка Илайна се радват на щастлив и спокоен живот. Още едно семейство, което никога няма да спре да бъде благодарно за невероятния шанс, който е получило.