24-25 май С надежда за бъдещето

Слънце в Близнаци, Луна в Овен. Астрологична картина за 24-25 май

Уикендът ще протече спокойно и много ползотворно, ако се потопим наистина в празничното настроение и не търсим поводи за спор и изясняване на взаимоотношения. Не е подходящо също да планираме разходка по магазините. Вероятността да се увлечем и да изхарчим за вещи със съмнителна стойност пари, които не можем да си позволим без да застрашим семейния бюджет е съществена. Ако разполагате с излишни ресурси много по- уместно е да ги вложите в покупки, които имат нарастваща стойност или дават възможност за бъдеща възвращаемост.

Почивните дни ще протекат активно и ще ни дадат възможност за интензивни преживявания. Най-общо казано, те съвсем не са предназначени за почивка и ще сгрешите ако не вложите усилия и старание за да извлечете максимума на потенциала заложен в тях. Лесно и бързо нерешени до момента проблеми могат да получат своя шанс и да ви освободят от тежестта си, стига да съумеете правилно да се възползвате от наличните си контакти и текущите обстоятелства. Тригонът между Сатурн и Юпитер ще окаже своята подкрепа на всеки, който е готов  да прескочи границите на ежедневния битовизъм и с търпение и самоотверженост да се отдаде на по-стратегически цели, полагайки фундамента на бъдещите си успехи. Дали ще стартирате обучение или обсъждане на нова делова инициатива все едно - важното е да погледнете с вяра към бъдещето и да си съставите ясен план за действие. Стъпка по стъпка, с подкрепата на съдбата рано или късно ще постигнете сега поставените цели, а резултатите от това могат и да надминат очакванията ви.

Въздържайте се от импулсивни действия и опити да се месите в чужди дела. Това по скоро ще поречи отколкото ще съдейства за постигането на намеренията ви. Имайте пред вид, че не само ние сте преизпълнени с енергия и желаете да постигнете максимален резултат. Същото важи и за евентуалните ви опоненти и конкуренти, което може да стане причина за ненужна агресия . Емоционалния градус постепенно ще нараства и в събота срещу неделя можем да се сблъскаме с психологически натиск с елементи на манипулация.

Предвид опита , който е вече зад гърба ни искрено се надявам че всеки от нас малко или много е подготвен за подобни ситуации.Надявам се също, че  те няма да опорочат изборните процедури, на фона на хармоничното съчетание от дисциплина, разсъдливост, ред и законност осигурено от Юпитер и Сатурн. Двете планети са основен фактор  влияещ на социално-политическата реалност, а подкрепящото им взаимодействие дава надежда за излъчване на качествени лидери, с ясна и най-важното - приложима стратегия за бъдещето.

В неделя ще запазим егоцентричното настроение и когато към него се добави ярко изразения стремеж към независимост, обичайно страдат партньорските взаимоотношения. Да, сега е момента да вложим максмум усилия за да финализираме важни лични дела, а и да се погрижим за бъдещето си, но не забравяйте хората с които споделяте болките и постиженията си. В компанията на най близките също ви очакват не само приятни, но и полезни преживявания.

Здраве, хранене и красота
Почивните дни ще преминат твърде интензивно, а жизнените сили на организма са в спад, поради което е необходимо да положим съзнателни усилия за да си осигурим пълноценна почивка. Вероятно мнозина ще бъдтат привлечени от активни спортни занимания, но следва да имате предвид че опасността от травми, инциденти и аварии през тези дни е по-висока от обичайното, затова бъдете внимателни и най-вече не надценявате възможностите си.
Полезно ще бъде да пиете повече течности, най вече вода. Колкото повече, толкова по-добре - водата ще подпомогне очистителните процеси в организма ви и ще съдейства за освобождаването на шлаки и замърсявания по естествен път, без неприятни последици.