БСП стана сателит на ДПС след парламентарните избори

Томислав Дончев и Владимир Уручев представиха листата на партията в Смолян

На тези избори е много важно да не забравяме, че ГЕРБ представя най-добрата листа. Това заяви зам.-председателят на партията и председател на предизборния ù щаб Цветан Цветанов в Смолян, където той представи евролистата на ГЕРБ за вота в неделя.
„На 25-ти май всички над 18 да гласуваме с №18 - България няма време за губене!“, призова той, като апелира присъстващите да приканят своите близки, познати и приятели да гласуват, да преодолеят страха и да знаят, че с вота си дават перспективата за региона, за България, за да се чуе силният глас на ГЕРБ в Европа.

„Много е важно на тези избори да не забравяме, че ГЕРБ представя най-добрата листа - многообразие от професии, от етноси. Това е силата на ГЕРБ, защото ние сме национално отговорни, защото сме срещу това противопоставяне на мюсюлмани и християни, което правят ДПС и всички, които искат да има напрежение. Да не забравяме какво направи БСП - тя стана сателит на ДПС след парламентарните избори”, заяви Цветанов.
На събитието присъстваха още кандидатите за евродепутати Томислав Дончев и Владимир Уручев.

„Обиколих цяла България, над 160 градове и села, видях се с хиляди хора. Говорих им. Стисках им ръцете. Слушах ги. И всички ме питаха едно - докога? Докога ще ни лъжат, докога ще ни водят по криви пътища, докога ще се опитват да ни тласкат извън ръба, докога? Аз им отговорих: "Само от вас зависи". Вашето доверие не струва едно кебапче, едно кюфте. То струва всичко. Всичките ни усилия, цялата ни вяра, струват всекидневен труд.
Аз вярвам, че България може да бъде нормална държава и че трябва заедно да съграждаме бъдещето си. България ще бъде държава не само с минало, а с бъдеще. България ще бъде не само нашият дом, а дом на децата ни. Затова на 25-ти изборът не е между една и друга партия, не е между партийните абревиатури. Изборът е между това къде искаме да живеем - в Европа или някъде другаде. Аз направих своя избор. Избрах не просто да участвам. Избрах да се боря. И не съм сам. Имам най-добрия отбор“, заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев.

От своя страна Владимир Уручев благодари за подкрепата на всички. „Вашата подкрепа е за това в България да се случват добри неща. България да се върне в ЕС така, както беше в управлението на ГЕРБ“, отбеляза Уручев, който е единственият кандидат от Родопите с два мандата в ЕП зад гърба си.