Предстоящите изборите ще бъдат успешни за АБВ

Людмил Веселинов: България трябва да изпрати в ЕП качествени хора

Алтернатива за Българско Възраждане разполага с разпознаваеми личности. Утвърдени, добри специалисти, държавници. Това са хора с предсказуемо-стабилно поведение, които няма да подведат избирателите и не биха си позволили политически експерименти за сметка на гражданите на България. Това заяви в ефира на радио К2 кметът на град Попово и член на инициативната група на АБВ д-р Людмил Веселинов, който прогнозира изборен успех за Коалиция Алтернатива за Българско Възраждане, която по думите му към момента има потенциал да получи доверието на поне 300 000 от българите с право на глас.

Според д-р Веселинов България трябва да изпрати в ЕП качествени хора. Професионалисти, способни да отстояват националните ни интереси. Хора с позиция, които ще върнат и поразклатеното доверие на старите страни членки към нашата държава, посочи той.

ЕС трябва да остане за регионите и за гражданите. Пътят към федерализация няма да донесе нищо добро, особено на страните членки, които ще останат в периферията на съюза, посочи още Веселинов. Според него опасността от подобно развитие може да бъде преодоляна, не само с регионалните усилия на всяка от държавите в обединението, но и с помощта на европейската левица и Мартин Шулц, който по думите му, е най – подходящата номинация за председател на ЕК.