Томислав Дончев: Преди да стигнем до европейските политики, трябва да отървем хората от страха

Кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел, Мария Гиева, Анести Тимчев и водачът на листата Томислав Дончев се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ в няколко общини на област Пловдив - Карлово, Раковски и Съединение

Кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел, Мария Гиева, Анести Тимчев и водачът на листата Томислав Дончев се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ в няколко общини на област Пловдив - Карлово, Раковски и Съединение. С тях бяха и народните представители Здравко Димитров и Павел Гуджеров.

„Тези избори са важни, съдбоносни за България те са тест за ПП ГЕРБ и за българското общество. Ако след тази една година, в която ни мачкаха, ГЕРБ продължи да бъде №1 на изборите в неделя, това значи, че ще продължим да бъдем първи и през следващите 10 години“, добави Дончев. Според кандидата за евродепутат  тези избори са тест и за българското общество, за това дали може да бъде измамено и купено, или не. Тези избори са тест за зрелостта на българското общество, добави Томислав Дончев. Той допълни, че само ако българските граждани гласуват масово на тези избори, ще успеем да надделеем  купеният вот. Според Дончев, недопустимо е в 21 век да има хора, които да ги е страх да кажат какво мислят, да нямат право да критикуват и да задават въпроси. „Преди да стигнем до европейските политики, трябва да отървем хората от страха. 25 години имаме усещането, че живеем в демокрация, а има хора, които все още живеят в страх“, добави Томислав Дончев. Той каза още, че вече е обиколил над 160 селища в страната и навсякъде хората са задавали един и същ въпрос. Въпросът е «Докога». За кандидата за евродепутат е било важно да даде на хората от неговата надежда. Дончев завърши с думите, че ПП ГЕРБ ще направи всичко, което може да върне доверието на хората, но българите трябва да направят своя избор и да отидат до урните на 25 май.

„От нас няма да чуете обещания и популистки декларации“, каза и кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел. „На тези избори ние излъчваме силни послания“, добави тя. „Посланието е силна България в силна Европа, а ние знаем как – с отговорни личности“, увери Габриел. „Всеки един от нас е именно такъв“, добави тя. Защото тези избори са бъдещето на България и на Европа. „Ние не трупаме дългове, които нашите деца ще трябва да плащат“, каза още Габриел. Според нея, гарантът за това е ПП ГЕРБ. Нека изпратим силен сигнал на Европа, че имаме силен отбор, който може, когато вземе решение, да направи всичко за добруването на страната.

„Гласувайте с номер 18 в бюлетината, дайте ни своето доверие, за да може България да продължи да се развива“, призоваха и Анести Тимчев и Мария Гиева. “Ние сме силен отбор и можем да го докажем, ако получим вашата подкрепа. Всички искаме модерно образование за децата си, работни места и добър живот за себе си и своите родители, това няма как да се случи, ако продължи управлението на тройната коалиция. Дайте шанс на ГЕРБ, ще докажем, че можем“, допълни Тимчев.